Beste verkopers

De beste FIFA points aanbieders

Beste shops goldah FIFA pointsDe beste shops en websites voor FIFA points vinden is lastig. Wij kunnen het weten, omdat wij in de afgelopen jaren honderden websites hebben uitgetest. Bij de ene website verliep het FIFA points kopen proces perfect, maar bij veel anderen was het erg slecht. We hebben zelfs meegemaakt dat een aanbieder ons niet eens de points gaf, geen livechat had en niet reageerde op de mail. Dag geld.

 

FIFA points bij Goldah, MMOGA en Fifaah.com

Het onderstaande rijtje van beste shops om te kopen is ontstaan uit jarenlange ervaring met FIFA Ultimate Team en FIFA points. Deze shops zijn in alle gevallen 100% betrouwbaar en wij hebben er alleen maar positieve ervaring mee. Voor het kopen van FIFA points is de webshop van Goldah onze topfavoriet. Zij leveren in alle gevallen de Points en hebben de beste service. Daarnaast hebben wij nog twee zeer geschikte winkels gevonden voor het kopen van FIFA points. Bij welke aanbieder jij jouw FUT Points wilt kopen, is afhankelijk van jouw voorkeur. Wij kunnen jou enkel op weg helpen.

 

Prijzen bij Goldah

[sc name=ps4NL]

[sc name=xbox]

 

Beste aanbieders

De volgende drie aanbieders zijn bij ons als beste uit de test gekomen en als 100% betrouwbaar, legit en scam-vrij bevonden. Kijk eens gerust vrijblijvend bij de volgende aanbieders om de beste prijzen te vergelijken. Mocht je gaan voor topfavoriet Goldah, vergeet dan niet bij het uitchecken de coupon VGC in te vullen. Zo krijg je nog eens korting bovenop de al lage FIFA points prijzen van de shop.

[sc name=aanbieders]

 

Goldah

De Chinese aanbieder van allerlei items, gold, points en spullen voor online games heeft al meer dan 12 jaar ervaring op dit gebied. Dit is ook goed te merken als je de website opent. Je krijgt direct een groot scala aan games te zien. Wij zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in de FIFA points voor PS4 en Xbox One bij Goldah. Deze verkopen zij voor de beste prijzen. De prijzen liggen vaak tussen de 50-80% lager dan via de EA-store. Kijk eens op de website van Goldah!

 

Aoeah

Aoeah is het kleine zusje van Goldah en maakt gebruik van dezelfde leveringssystemen. Zij worden echter wel gerund door een volledig ander bestuur en je hebt dus ook soms leuke aanbiedingen, die je niet bij Goldah ziet. Aoeah richt zich alleen op de FIFA coins en points en is een zeer betrouwbare website. Wij doen al meer dan 5 jaar zaken met Aoeah, met alle plezier. FIFA points kopen bij Aoeah is een plezier. Echt.

 

IGVault

IGVault is de grote reus op het gebied van online valuta, games, items, gold en meer. Het Duitse bedrijf doet al jarenlang zaken op deze markt en met groot succes. Zij zijn voor FIFA coins de grote favoriet, maar lopen soms met FIFA points nog wat achter. Op het moment zijn de FIFA points voor FIFA 17 en FIFA 18 nog niet in hun assortiment te vinden, maar na recent contact met IGVault is gebleken dat deze snel gaan komen. Wij zijn zeer benieuwd naar de prijzen die zij gaan hanteren, maar verwachten dat ze goed gaan concurreren met de bovenste twee websites.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!