Nog voordat de vorige versie is uitgekomen, is EA al bezig met de versie daarna (en misschien al veel latere versies). FIFA 20 gaat er hoe dan ook komen. Eind september 2019 wordt de release van het nieuwste deel in de voetbalreeks van EA verwacht. FIFA 20 demo en releasedatum zullen snel bekend worden. Dit gebeurt meestal rond de zomertijd. We hopen elk jaar op flinke verbeteringen. Dit jaar hopen wij voornamelijk dat de FIFA 20 career modus volledig op de schop gaat. Ook zijn we benieuwd hoe het verder gaat met The Journey van Alex Hunter.

Ter zake

Wat is het: FIFA 20, de opvolger van FIFA 19
Wanneer: Naar verwachting begin/half september 2019 de demo, eind september 2019 de volledige game.
Waar kan je het op spelen: PS4, Xbox One en PC zijn sowieso beschikbaar. Daarnaast verwachten we ook gewoon weer een mobiele versie en een versie voor de Nintendo Switch.
FIFA coins: Ja, FIFA 20 coins kopen kan hier

FIFA 20-trailers

Er is nog geen trailer van FIFA 20. We verwachten beelden van de game te zien tijdens het EA Access-evenement van vóór de E3 2019. We zullen deze pagina bijwerken met alle trailers die worden getoond zodra ze beschikbaar zijn. Terwijl je wacht, geniet van deze documentaire over ‘The Science of the Penalty Shoot-Out’ van onze vrienden bij FourFourTwo.

Updates voor de ontwikkeling van FIFA 20-gameplay

Tot nu toe hebben de ontwikkelingsteams van EA zich behoorlijk druk gemaakt over de voortgang van de ontwikkeling van de FIFA. We weten dat het eraan komt, ze weten dat we weten dat het eraan komt, dus dat venster voor hype heeft een fijn geolied scharnier dat alleen openzwaait wanneer EA klaar is.

We hebben wel EA Sports Global Manager, Community Engagement Team-goeroe Corey Andress, die echter de eerste hint van actie gaf aan wat er terug zou komen eind februari, wat suggereert dat het bedrijf zich opmaakt voor de grote sportieve release van dit jaar.

FIFA 20: wat we willen zien

FIFA-titels worden in de loop van de jaren steeds beter – het is zeldzaam om de formule massaal te veranderen en de FIFA bevindt zich nu al bijna een decennium in een behoorlijk stabiele staat. Als je een recente editie hebt gespeeld, kun je genieten van de nieuwste editie, met een paar maanden werk nodig om de nieuwe systemen onder de knie te krijgen. FIFA bevindt zich dan op een goede plaats, met FIFA 20 als basis voor een solide basis – maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen uitkijken naar enkele verbeteringen. Hier is een handvol dingen die we graag willen zien veranderen.

Het einde van de ‘Journey’ – en het begin van iets nieuws?

FIFA introduceerde een personagegedreven verhaalmodus in FIFA 2017, met de focus op fictieve aanstormende ster Alex Hunter, en het is nu een geliefd hoofdbestanddeel van het spel. Het verhaal van Hunter wordt afgesloten met FIFA 20, dus we willen graag iets nieuws en uitgebreids zien waarmee we die erfenis kunnen voortzetten. De Madden-serie van EA heeft een verhaal-gefocuste Longshot-modus – het zou geweldig zijn om dat idee over te dragen naar de andere grote sporttitel van EA.

Dynamisch weer

Al een tijdje leek EA’s mantra te zijn dat alles wat rivaliserend Pro Evolution Soccer kon doen, de FIFA beter kon doen. Maar EA heeft de dynamische weersystemen van Pro nooit opgepikt. Net als in het echte leven, kan regenachtig weer midden in het spel waaien, waardoor het tempo en de stroom van het spel in de Pro-serie verandert. Het is een realistische overweging en een die een subtiel maar welkom effect zou hebben op de moment-tot-moment tactiek in FIFA 20.

Carrière-modus verandert

Career Mode is het antwoord van FIFA op een managementsysteem. Het is geen Football Manager, maar het is een geweldige manier om een ​​langdurige relatie op te bouwen met de toetreding van elk jaar tot de franchise. Het kan echter wel een vuurtje tot zijn kernsystemen gebruiken na zijn flitsende maar ondiepe FIFA 18 UI-revisie. Wat extra diepgang in de managementuitdaging is waar we echt achter staan ​​- onderhandelingen over spelerslonen, stadionveranderingen voor kleinere clubs in opkomst, dat soort dingen. Het zou geweldig zijn om ook de Player / Manager-carrièremogelijkheid van FIFA 13 terug te halen.

Maak je eigen team-modus

Fans schreeuwen hier al jaren naar – het terugbrengen van de old-school vaardigheid om je eigen team te creëren, van branding en kit tot spelersnamen en attributen. We vermoeden dat EA hier niet happig op is, want het geeft je de mogelijkheid om zelfs jaren na de release bijgewerkte squadroninformatie over het spel te maken. Maar het zou geweldig zijn om een ​​team te kunnen samenstellen uit bijvoorbeeld collega’s of online partners, en ze het kopje mee naar huis te laten nemen.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!