FIFA 20 Carrière-modus krijgt een grote redesign dankzij nieuwe informatie van EA Sports. De carrièremodus van FIFA 20 is ingesteld als de meest authentieke iteratie tot nu toe.

FIFA 20 heeft de nieuwste wijzigingen aan Pro Clubs en Ultimate Team onthuld en nu kunnen we eindelijk een zucht van opluchting uitbrengen dat we zulke positieve veranderingen in de Carrière-modus hebben gezien. Je kunt de volledige informatie over FIFA 20 Pro Clubs hier lezen – als je weinig tijd hebt, zijn hier de belangrijkste vernieuwingen. Bekijk FIFA aankopen op U7BUY.

Uw chief, uw uiterlijk

Creëer en pas uw chief aan met meer opties dan ooit tevoren. Verander lichaamstype, huidskleur, kleding en kapsels en creëer voor het eerst vrouwelijke directors in FIFA.

Elke beslissing heeft een consequentie

Van persconferenties tot ploegrotatie, de keuzes je maakt in de FIFA 20 Career Mode hebben een directe invloed operation het moreel en de prestaties van je group. Je startpunt roteren 11. Transferdoelen operation de waitlist zetten. Beheer van loonverwachtingen. Elke keuze bite the dust je maakt, heeft invloed operation het moreel, de vorm en zelfs hun OVR-beoordelingen van je squadron.

Het moraal zal worden beïnvloed door een veelheid aan verschillende factoren, variërend van speeltijd en loonverwachtingen tot de prestaties van een speler op het veld en hoe goed het group het doet. Ten tweede hebben antwoorden in persconferenties en antwoorden die spelers in 1-1 gesprekken ook invloed het moreel van spelers. Het hebben van een hoog moreel zal zeer gewenst zijn omdat het moreel van een speler zijn attributen zal beïnvloeden in aankomende wedstrijden.

Zie de media onder ogen

Inspireer uw group met de antwoorden die u geeft in nieuwe interactieve persconferenties voor en na belangrijke momenten in uw seizoen.

Onze visie was om de Manager Career-ervaring nieuw leven in te blazen en gebruik te maken van de enorme hoeveelheden gegevens die het spelen van deze modus genereert, en een variatie aan steeds veranderende verhalen operation te bouwen aan onze spelers zouden opduiken by means of persconferenties en spelers voor en na de wedstrijd gesprekken. Dit zijn niet alleen algemene verhaallijnen pass on we samenstellen om authenticiteit na te bootsen. Dit zijn verhalen bite the dust zijn gebaseerd operation de voortgang van de speler, waarmee elke speler kan communiceren en het moreel van het group en zijn status als supervisor van het group kan beïnvloeden.

Verhaallijnen

Met de nieuwe apparaten zoals kick the bucket het Career Mode-group assistant heeft ontwikkeld, konden onze producenten en ontwerpers deze grote hoeveelheid gegevens benutten en een enorme variatie aan verhaallijnen creëren pass on diep geworteld zijn in de ervaring van de speler en uw manier van spelen. Dit betekent dat de ervaring van elke wedstrijd anders zal worden behandeld entryway de ‘journalisten’ en altijd authentiek en dynamisch zal aanvoelen, afhankelijk van de uitkomst, gescoorde doelpunten, tegenstander, tijd van seizoen of wedstrijdfase, en meer.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!