Recent kregen wij van de eigenaar van de FIFA coins website Fifaah.com te horen dat er Nederlandse pagina’s in de maak waren. Deze pagina’s zijn eindelijk af! Fifaah.com is snel aan het vernieuwen. Zo hebben zij de teksten laten schrijven door een Nederlandse tekstschrijver. De website is op deze manier nog gebruikersvriendelijker geworden. Neem eens een kijkje op de Nederlandse FIFA 19 coins kopen pagina’s van Fifaah.com!

Wat kun je op deze website

Deze aanbieder is bedoelt voor alles wat met FIFA te maken heeft. Veel andere aanbieders bieden meerdere dingen aan. Fifaah heeft een focus op FIFA munten. Deze website is een grote speler op de markt. Zij bieden dit soort service al jaren aan. Wij hebben hier al meerdere malen onze FUT coins gekocht. Het team achter de website is tevens bezig met ondersteuning in meerdere talen. Zo is er ook al een Duitse en Italiaanse variant. De Franse variant is ook bijna klaar. Op FIFAAH.com kun je snel, goedkoop en makkelijk FIFA munten kopen voor elke versie. De meest populaire versie van dit moment is natuurlijk FIFA 19.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!