Wil je een account vol met punten, ook wel FIFA points genoemd, om jouw FIFA 22 Ultimate Team avontuur goed te beginnen? Dan zit je bij ons goed. Wij vergelijken alle websites die betrouwbare FIFA points en FIFA 22 points accounts kopen. Zo weet je zeker dat je niet opgelicht wordt en je snel de punten kunt gebruiken. FUT 22 heeft natuurlijk ook weer de bekende FIFA punten die je kunt kopen bij betrouwbare aanbieders die we op onze site noemen. Hoe dit precies werkt leggen we uit in dit FIFA points kopen artikel. Je kunt het als een gids/guide zien voor de game.

Wat zijn FIFA 22 punten?

In de game FIFA 22 zijn er verschillende onderdelen. Zo kun je een offline carrière spelen (Career mode), een verhaallijn volgen van de jonge voetballer Alex Hunter (The Journey) of online een team opbouwen met kaarten (FIFA Ultimate Team). De laatste modus is het meest populair bij de spelers van de game. Hier gebruik je FIFA 22 points om packs (pakketten) met kaarten te kopen of een deelname aan een solo (tegen de computer) of online (tegen echte andere FIFA FUT spelers) FIFA Draft te kopen. De meeste mensen kopen echter direct FIFA packs met de punten.

Hoe kom je aan punten?

Er zijn meerdere manieren om goedkoop en snel aan FIFA points te komen voor de versie die seizoen 2017-2018 beslaat. Hieronder vindt je de drie bekendste en, naar onze mening, de beste manieren.

 1. FIFA points account kopen bij Aoeah
 2. Points kopen bij MMOGA
 3. FIFA points kopen met een Giftcode voor de PlayStation Store / Xbox Live store

Hoe werkt dat precies?

Wij leggen hieronder stap voor stap de eerste optie uit. De tweede optie werkt nagenoeg hetzelfde. Als je liever geen punten wil, maar liever coins. Dan kun je de optie FIFA comfort trade eens proberen.

 1. Ga naar Aoeah
 2. Klik op FIFA 22 points
 3. Kies het aantal punten dat je op je nieuwe FIFA account wilt hebben
 4. Betaal via bijvoorbeeld PayPal of iDEAL (er zijn meerdere mogelijkheden naast deze twee bekende betaalmethoden)
 5. Je krijgt binnen een paar minuten een mail met daarin de logingegevens
 6. Log in op de PS4 of Xbox One
 7. Verander het wachtwoord, stel je geheime vraag in en vul jouw eigen gegevens in
 8. Er staan nu veel FIFA 22 points in jouw account
 9. Staan ze er niet, dan kunnen ze soms ook in de PS Store of Xbox Live store staan. Je kunt ze dan simpel inwisselen voor FIFA points
 10. Geniet, koop packs en doe mee aan FIFA 22 drafts

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!