Hoe points kopen?

Hoe koop je FIFA points?

FIFA points kopenFIFA points kopen is de beste methode om snel spelers en packs te kopen. Volgens de woordvoerder van de belangrijkste en beste pointsverkoper Goldah, zijn de goedkope FIFA points niet aan te slepen. Wij hebben ook al onze PS4 en Xbox One accounts gevuld met FIFA points, omdat wij natuurlijk de beste teams willen hebben om mee te strijden in FIFA Ultimate Team. Wij weten precies hoe het moet, maar weten dat veel mensen het niet weten. Hoe koop je FIFA points goedkoop voor PS4 en hoe krijg je snel FIFA points op jouw Xbox One account?

FIFA points, wat kan je er mee?

Voordat je FIFA points gaat kopen, is het misschien handig om te bekijken wat je er mee wilt gaan doen. We beginnen met een belangrijk punt wat je niet met points kunt doen: direct spelers kopen op de transfermarkt. Wil je dit liever doen, dan kun je beter kiezen voor FIFA coins kopen. Je kunt met FIFA points wel het volgende:

  • Meedoen met FUT Draft
  • Direct packs kopen met spelers en items
  • Deze spelers kun je dan weer verkopen voor coins

Hoe FIFA points kopen PS4?

Je kiest zelf in eerste instantie uit hoeveel points je wilt hebben voor op het PSN. Handig is om te kijken wat voor disk-versie je hebt, EU of US. Als je FIFA gekocht heb in een Nederlandse winkel of in een webshop zoals Bol.com. Dan kun je er altijd vanuit gaan dat je de EU-versie van het spel hebt. Heb je de game voor PlayStation 4 gekocht in Amerika of bij een aanbieder zoals Amazon.com (US versie), dan kun je het beter even nakijken in het hoesje van FIFA welke versie jij bezit. Het verschil tussen EU en US ziet er zo uit:

FIFA points EU NL FIFA points US

Je ontvangt na betaling een mail met daarin de login gegevens voor jouw PS4 account met FIFA points erop. Je hebt binnen 5 minuten, maar meestal binnen enkele seconden, een account met tienduizenden FIFA points PS4 erop.

Hoe FIFA points kopen Xbox One

Voor de Xbox One is het allemaal een stuk makkelijker vergeleken met de bovenstaande methode, die eigenlijk al heel makkelijk is. Je moet voor de beste manier om FIFA points Xbox One te kopen wel beschikken over de vorige versie van de game. Wil je dus voor FIFA 22 Points Xbox One kopen, dan is het handig om ook FIFA 21 te hebben. Je moet ten aller tijden een internetverbinding hebben natuurlijk.

Je kiest, als je voldoet aan het bovenstaande, eerst het aantal FIFA points Xbox One die je wilt hebben.

Hoe verder?

Na de betaling log je in op de gegevens die je via de mail (binnen een paar minuten) krijgt. Je maakt verbinding met de vorige versie van FIFA. Zodra dit allemaal is gedaan en je hebt je nieuwe account ingesteld, ga je naar de versie waar je FIFA points Xbox One voor hebt gekocht. Je krijgt bij aanmelding (gewoon je eigen account) de vraag of je de oude FIFA points wilt overzetten naar je nieuwe account. Druk op Ja en je hebt heel veel goedkope Xbox One FUT points!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!